Lotuskring Rivierenland

Geachte heer/mevrouw,

Met dit schrijven willen we U mededelen, dat LOTUS®kring-Rivierenland een nieuwe opleiding tot LOTUS®slachtoffer gaat starten. De opleiding kan door iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma Oranje Kruis gevolgd worden.

De duur van de opleiding is één jaar. In dit jaar zal veel van u gevraagd worden. Reden waarom wij de opleiding in augustus 2018 zullen beginnen met een aantal “snuffellessen”. Deze lessen geven u (en ons) de gelegenheid om erachter te komen of het wat voor u is, zonder dat u zichzelf direct voor een heel jaar vastlegt.

De cursus zal gedurende het verenigingsjaar 2018-2019 op de donderdagavond (tweewekelijks, van 19.45 uur tot 21.45 uur) én een aantal zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 13.00 uur) plaatsvinden in “de Notenbalk” in Opheusden.

We streven ernaar het examen eind mei 2019, danwel begin juni 2019 plaats te laten vinden. Het examen zal een gehele zaterdag beslaan.

De kosten van de snuffellessen (drie) zullen in totaal € 60,00 zijn.

De kosten van de opleiding zullen in totaal € 875,00 bedragen. In dit bedrag zijn de € 60,00 voor de snuffellessen, de kosten van het LOTUS leerboek en de basis-set grimemateriaal opgenomen.

Ook de kosten van het examen tot LOTUS®slachtoffer (circa € 200,00 - conform richtlijnen van het Oranje Kruis) zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen.

Belangstellenden kunnen voor nadere informatie terecht bij onderstaand e-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hier kunt u zich ook desgewenst direct opgeven.

 

LOTUS®instructeurs Babette en Joop