Lotuskring Rivierenland

Dreamteam 2022

Naast alle aanvragen voor BHV, EHBO, ziekenhuizen, oefeningen met ambulance, brandweer en/of politie en andere "reguliere" aanvragen, krijgen we één keer per jaar ook een heel bijzondere aanvraag: of we belangeloos willen meewerken aan "Dreamnight at the zoo", in het bijzonder "Dreamnight at Blijdorp". Natuurlijk doen we dat!

Dreamnight at the zoo is een initiatief waarbij chronisch zieke kinderen samen met het gezin waar zij deel van uitmaken in de dierentuin worden uitgenodigd, waar behalve de dieren vaak nog andere dingen te zien en te beleven zijn. Zie ook www.dreamnightatthezoo.nl

Vrijdag 10 juni 2022 zijn we voor de vijfde keer te gast geweest in Diergaarde Blijdorp. We hebben daar inmiddels een vaste stek en weten de kinderen ons te vinden. Het was niet alleen voor ons een jubileumjaar, "Dreamnight" zelf beleefde zijn 25e editie!

Onder het motto "Alles in de tent voor de volle 100%" heeft het onderstaande "Dreamteam" zich voor de volle 100% ingezet om weer een lach te toveren op de gezichten waarop zo zelden een lach te zien is. Kinderen en ouders hebben weer genoten van alles wat Blijdorp en alle aanwezige "acts" (waar wij er dus één van waren) te bieden hadden. Voor ons was het hard werken (we schatten in dat we in een paar uurtjes tijd tussen de 150 en 200 kinderen hebben gegrimeerd), maar ook wij hebben genoten en kijken alweer rijkhalzend uit naar de volgende editie.